(7)

Gennem vildmarken

audiobook & e-book


"Vi var fanget i vildmarken.

TĂŠt mudret morads havde i flere dage omsluttet vor lille kanoekspedition, mens vi forgĂŠves havde sĂžgt at skyde genvej i Athabascaflodens delta – men havde mistet orienteringen pĂ„ vandlĂžb, der lĂ„ blokeret af drivtĂžmmer og tĂŠt pilekrat.

LĂŠnge havde vi kĂŠmpet for at nĂ„ ud til AthabascasĂžen, men var blot kommet dybere ind i en horisontlĂžs verden, der pĂ„ det nĂŠrmeste havde opslugt os – nu, hvor tusmĂžrket indfandt sig efter Ă©n af vore hĂ„rdeste dage."

Eventyreren Flemming Orneborg rejser i fodsporene pÄ den skotske pelsjÊger Alexander Mackenzie, som i 1789 anfÞrte en ekspedition op ad Canadas vilde floder i hÄb om at finde en nordvestpassage gennem Rocky Mountains, som skulle fÞre helt frem til Stillehavet. Landskabet har ikke Êndret sig meget, og Flemming Orneborg og hans rejsekammerat nÄr at komme ud for et vÊld af bÄde farer og forhindringer pÄ deres kanotur gennem Canadas vildmark.

Flemming Orneborg (f. 1941) er en dansk forfatter, eventyrer, fotograf og guldgraver. Flemming Orneborg har siden 1974 vÊret medlem af Eventyrernes Klub og har blandt andet gravet guld i Arizona og gÄet i fodsporene pÄ de mest kendte af det vilde vestens desperadoer. Han har sejlet i kano gennem Canada og Alaskas vildmarker og efterfÞlgende skrevet spÊndende bÞger om sine eventyr.


Narrator: Ole Rabendorf
Duration: