(0)

Hattaradilemma

audiobook & e-book


Romanttinen kapina alkakoon!

Nokkela hyvÀn mielen romaani Jane Austenin sankarittaren mukaan nimetystÀ Emmasta, joka puolustaa romanttista kirjallisuutta mutta tuntee vetoa sietÀmÀtöntÀ romantiikan vihaajaa kohtaan.

Ensirakkaus on jÀttÀnyt Emman vanhojen tansseissa, eivÀtkÀ tunteet ex-poikaystÀvÀÀn ole abivuoden alkaessa tÀysin hiipuneet. Haikailun sijaan Emma uppoutuu romanttisiin kirjoihin, vaikka koko muu maailma tuntuu halveksivan hÀnen lempigenreÀÀn. Kun ynseÀ kirjailija lyttÀÀ viihdekirjallisuuden lehdessÀ eikÀ koulun lukulistaltakaan löydy romanttisia kirjoja, Emma ryhtyy kapinaan. HÀn perustaa Oikukkaiden romantikkojen piirin, jonka pÀÀmÀÀrÀ on kohottaa romanttisen kirjallisuuden arvostusta ja tuhota kirjallisuusankeuttajat. TehtÀvÀ ei ole helppo, sillÀ piirin sisÀllÀ kipinöi niin vihasta kuin rakkaudestakin, ja Emma huomaa olevansa pahemmassa sotkussa kuin lempiromaaniensa sankarittaret.

Ulla Onervan esikoisromaani Hattaradilemma aloittaa humoristisen viihdetrilogian, joka solmii Jane Austenin ja Charlotte Brontën romanttiset klassikot oivaltavasti nykypÀivÀÀn. Trilogia sopii kaikille, jotka eivÀt suostu salaamaan rakkauttaan romanttisia kirjoja kohtaan!

Ulla Onerva (s. 26.2.1995) on journalisti, sisÀllöntuottaja ja palkittu lukuinnostaja, joka tunnetaan kirja-aiheisista sometileistÀÀn. Tiktokissa @tarinannuppuja-tilillÀ on yli 22 000 seuraajaa, ja se on yksi Suomen suurimmista kirjatileistÀ. Romanttisen trilogian avausosa Hattaradilemma tekee Onervasta myös esikoiskirjailijan.

tarinannuppuja.fi