(0)

Hiekkalaatikko

E-book


Yksi suuryritys irtisanoo 450 ihmistÀ, toinen 220 ja seuraavalla viikolla joku taas 300. Kun keskikokoinen konsulttitoimisto irtisanoo viisi, muuttuvat lehdistÀ luettuna kuolettavan tylsiltÀ tuntuneet yt-uutiset henkilökohtaisiksi ja Annan hyvÀltÀ nÀyttÀnyt elÀmÀ vedetÀÀn kertarytinÀllÀ alas vessanpöntöstÀ. BusinesselÀmÀn aurinkoiselta huipulta on yllÀttÀvÀn lyhyt matka harmaaseen betonilÀhiöön.

HÀpeÀn ja itseinhon kanssa painiva Anna hakee perusteluita irtisanomiselleen, haluaa ymmÀrtÀÀ miksi nÀin kÀvi juuri hÀnelle. HÀn syyttÀÀ tapahtuneesta ensin itseÀÀn, mutta pikkuhiljaa hÀnen muistoistaan alkaa keriytyÀ auki vyyhti, joka osoittaa sormella ihan toiseen suuntaan. Anna haluaa tasata puntit, ei vain itsensÀ vaan myös muiden aiempina vuosina irtisanottujen takia ja alkaa miettiÀ suunnitelmaa hiekkalapiollisen takaisin heittÀmiseksi. Mutta miten kostetaan hiekkalaatikon kuninkaalle, itsevaltaiselle työnantajalle, kun kaikki mitÀ on, on vain sana sanaa vastaan?

Hiekkalaatikko on lempeÀllÀ huumorilla höystetty tarina jatkuvan kasvun kiiltokuva-Suomesta ja mielivaltaisen johtamisen uudenlaisesta lelusta, jonka jokapÀivÀiset irtisanomisuutiset yritysmaailman leikkikenttien kuninkaille tarjoavat.