(0)

Hollys dagbog : En servicehunds betroelser fra en coronatid

audiobook & e-book


Holly er servicehund for Lotte. Den smukke, lyse labrador hjÊlper blandt meget andet med at bÊre indkÞb og trÊkke tÞj ud af vaskemaskinen. Samtidig er hun en kÊrlig ven i hverdagen. Da corona lukker Danmark ned, fÄr Holly ekstra travlt. OgsÄ selvom der sker meget mindre end tidligere, og Holly og Lotte ofte er hjemme i dagevis uden at vÊre sammen med andre mennesker.

Mens Holly kÊmper med at holde Lottes humÞr oppe, prÞver hun at forstÄ, hvorfor mennesker har sÄ svÊrt ved at nyde nuet, hvorfor de ikke bare siger, at de keder sig, og hvorfor det pludselig er godt at vÊre negativ.

HOLLYS DAGBOG – en servicehunds betroelser fra en coronatid giver et ĂŠrligt og tankevĂŠkkende indblik i, hvordan det kan vĂŠre for et menneske med handicap altid at skulle leve livet i en form for lockdown. Med masser af humor fortĂŠller Holly om bĂ„de begivenhedsrige og kedelige dage, om glĂŠde, venskab, ensomhed, hudsult og chokolade. De 14 mĂ„neders dagbogsuddrag fra coronatiden er krydret med smĂ„ eventyr og godnathistorier, som Holly og Lotte skiftes til at fortĂŠlle. FortĂŠllinger, hvis pointer ikke blot giver en et smil pĂ„ lĂŠben, men ogsĂ„ lyst til at fĂ„ det bedste ud af livet 
 hver dag.


Narrator: Jesper Platz
Duration: