(6)

Huipulla tuulee

E-book


Mallimaailman huipulla tuulee!

Ranskalainen Francoise d'Albert on saavuttanut suuren menestyksen mallina Los Angelesissa, mutta hÀnen mielessÀÀn hÀilyy yhÀ hylÀtty ura arkeologina. Valovoimainen Fran kÀÀntÀÀ kaikkien katseet ja herÀttÀÀ palavia tunteita monessa miehessÀ, myös ystÀvissÀÀn NickyssÀ ja Igorissa. Suosionsa vuoksi Fran joutuu myös mallitoimiston uuden tulokkaan Lisan ovelan juonittelun kohteeksi. Minne Franin polku lopulta johtaa, ja voiko kukaan voittaa hÀnen sydÀntÀÀn?

Mukaansatempaavassa viihderomaanissa jÀnnittÀvÀstÀ 1980-luvun mallimaailmasta kohdataan myös muista Sairaala San Franciscossa -sarjan osista tuttuja hahmoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.