(62)

Ingen mands land

audiobook & e-book


Carl Hamilton er blevet skrivebordsagent. Der har vĂŠret voldsomme efterdĂžnninger i Sverige oven pĂ„ hans kommandoraid pĂ„ Sicilien i 'Øje for Ăžje'. Nu hedder det lav profil og almindelig arbejdsdag – ogsĂ„ fordi han skal giftes med sin gamle kĂŠrlighed fra Californien, Tessie, og desuden har et skilsmissebarn at tage sig af. Men sĂ„ sĂŠtter en smuglerbande kurs mod den finske grĂŠnse med en ladning atomsprĂŠnghoveder fra det smuldrende sovjetiske imperium.

Smuglerne skal standses, inden de nÄr den finske grÊnse, men opgaven er diplomatisk svÊr, da operationen skal foregÄ pÄ sovjetisk territorium. Moralsk er aktionen utÊnkelig. Ordren lyder: 'Stands transporten, slÄ smuglerne ihjel og brÊnd deres efterladenskaber; verden mÄ intet vide'. Operation Dragon Fire skal udfÞres af agent Hamilton og en lille specialstyrke, som ikke kan forvente opbakning hjemmefra, hvis noget mislykkes.

"Guillous mesterskab er at blande fiktion og faktiske begivenheder, tilsat et persongalleri, som er hentet bĂ„de i fiktionen og i virkeligheden ... verden mĂ„ gerne vide, at ”Ingen mands land” er en gedigen thriller."

Jyllands-Posten

"Ingen skal fÄ mig til at stÄ af serien, fÞr Jan Guillou har fÞrt den til ende, for mere spÊndende samtidshistorie skal man ligegodt lede lÊnge efter."

Aktuelt

"... en moderne spÊndingsroman, som har bÄde bid og greb om et af nutidens mest isnende storpolitiske perspektiver."

Berlingske Tidende


Narrator: Dan Schlosser
Duration: