(0)

Jeg ved.. Ingenting

E-book


"Vidste du, at du bestÄr af 99,9999999% tomt rum?"

Hele menneskeheden kunne vĂŠre i Ă©n enkelt sukkerknald, hvis man fjernede al det tomme rum.

LÊs denne bog og bliv klogere pÄ .. ingenting!

Det lyder som en oplagt bestseller - hvem vil dog gÄ glip af dette vidunder af absolut ingenting?

"Du vil skrive om ingenting?" spurgte min veninde og lÞftede Þjenbrynene. Jeg fornemmede lidt, hvad hun tÊnkte om den idé.

Nej, mÄske hun har ret - det emmer ikke rigtigt af bestseller potentiale. Der har aldrig vÊret et stort publikum for disse budskaber, som jeg vil komme med i denne bog.

Bare forestil dig - Er der mest salg i drama, konflikt, frygt, indignation, sladder og de andre historier som vi farer vild i?

Eller i stilhed, glÊde, kÊrlighed, fred og ro? Det sidste er pudsigt nok en mangelvare, pÄ trods af en uudtÞmmelig kilde.

Er du informationsforstoppet, overvĂŠldet over alt hvad du burde gĂžre og finde tid til, i stedet for hvad du virkelig vil?

SĂ„ har bogen heldigvis fundet vej til dig.

Bogen handler om dét ingenting og alting, som kan forsÞges at beskrives med ord, men allermest skal opleves og fÞrst og fremmest bare vÊre.. I stedet for at bide af menukortet, sÄ tager vi for os af de virkelige retter.

Det kan sammenlignes lidt med elektricitet. Du kan formentlig ikke forklare hvordan elektricitet virker, men det er let at forklare, hvad man fÄr ud af elektricitet og hvad det kan gÞre for én. Alle dine elektriske apparater kunne ikke fungere uden. PÄ samme mÄde er det med dette "ingenting".

Det er svĂŠrt at forklare, hvordan det virker. Det du i virkeligheden har behov for at vide er, hvad du kan bruge dette "ingenting" til. Vi kan alligevel ikke opleve eller leve Ă©t eneste Ăžjeblik uden dette "ingenting".

Det kan lyde kedeligt, besvÊrligt eller sÄgar ligegyldigt - men dette "ingenting" er ved nÊrmere eftersyn "noget" som kan hjÊlpe dig med alle dine udfordringer. Uanset hvad de mÄtte vÊre og hvor lÊnge du har haft dem.