(74)

Kielletyt paikat: Gynekologi - Eroottinen novelli

audiobook & e-book


"HÀn voihkaisi ja sulki silmÀnsÀ. Hitaasti hÀn alkoi keinuttaa lanteitaan, mutta liikkeet olivat niin kevyitÀ, ettÀ saatoin yhtÀ hyvin vain kuvitella kaiken. Kulli nytkÀhti housuissa, ja purin lujaa alahuultani."

Kymmenvuotisen gynekologin uransa aikana AndrĂ© on oppinut katsomaan naisen alapÀÀtĂ€ kuin mitĂ€ tahansa kehonosaa. HĂ€n on ammattilainen ja ylpeĂ€ työstÀÀn – eikĂ€ koskaan kĂ€yttĂ€isi asemaansa hyvĂ€ksi, ei vaikka kuinka houkuttaisi.

Mutta kun Celeste istuu tutkimustuoliin, hÀnen tavanomainen keskittymiskykynsÀ jÀrkkyy. TÀssÀ on jotakin erityistÀ, mikÀ saa Andrén tÀysin hakoteille. André tekee parhaansa yrittÀessÀÀn pysyÀ ammattiroolissaan, mutta tutkimuksen aikana jÀnnitys tiivistyy, ja hÀn ymmÀrtÀÀ, ettÀ Celeste haluaa muutakin kuin ammattimaisuutta.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.