(0)

Kropssprogets psykologi

E-book


Bogen giver gode rÄd og vejledning om, hvordan vi kan kontrollere vores kropssprog, og hvad vores krop skal sige, for at vi skaber tillid til andre og ikke virker nervÞse i jobsamtalen eller til eksamenen.

De fleste af os er nervĂžse, nĂ„r vi skal til jobsamtale eller eksamen, hvis vi skal holde et mundtligt oplĂŠg for andre – eller blot gĂžre et godt fĂžrstehĂ„ndsindtryk. Det kan ikke bare hĂžres pĂ„ stemmen, det kan ogsĂ„ ses pĂ„ kroppen. Vores kropssprog afslĂžrer os og fortĂŠller, om vi er nervĂžse og bange eller rolige og selvsikre. Selvom vi ikke altid er bevidste om det, sĂ„ opfatter vi andres kropssprog og medtager det i den samlede bedĂžmmelse af personen.

Ud fra psykologisk forskning gennemgĂ„r forfatteren kropssprogets betydning, hvordan du bliver opfattet af andre, og hvilke fĂžrstehĂ„ndsindtryk du kan udsende. Du fĂ„r gode rĂ„d om, hvordan du kan udstrĂ„le mere vĂŠrdi og blive mere konsistent i dit kropssprog og din vĂŠremĂ„de. VĂŠremĂ„der, som ikke kun hjĂŠlper dig til jobsamtalen og eksamen – men ogsĂ„ til mĂžder, prĂŠsentationer, dating, networking, forhandling og alle de steder, hvor der er ansigt til ansigt-kommunikation mellem mennesker.