(1)

Kun Niili tulvii - 4 eksoottisen eroottista novellia

audiobook & e-book


Alia on huipputoimittaja, joka ei pelkÀÀ juuri mitÀÀn. HÀn on kokenut niin maailman ihmeet kuin konfliktialueiden kauhutkin. Nyt hÀn on tekemÀssÀ reportaasia ainutkertaisista arkeologisista kaivauksista EgyptissÀ. TÀmÀn toimeksiannon on mÀÀrÀ olla hengÀhdystauko hÀnen yleensÀ niin hektisistÀ töistÀÀn.

Kukapa olisi parempi opas yölliselle kÀynnille hautaholveissa kuin komea ja salaperÀinen Anen, joka tuntuu tietÀvÀn kaiken paikan asukeista? Anen johdattelee Alian aistikkaalle ja intohimoiselle matkalle muinaisen Egyptin kulttuurin ja perinteiden keskelle. Mutta onko kaikki liian upeaa ollakseen totta?

TÀmÀ kokoelma sisÀltÀÀ 4 eksoottisen eroottista novellia kirjailija Chrystelle LeRoylta: Kun Niili tulvii - Johtaja vailla vertaa - Ơeherazade - KÀtketty paratiisi.

Chrystelle LeRoy syntyi Montrealissa bretonilaisen isÀn tyttÀreksi. Perhe omisti elÀintarhan, josta on perÀisin hÀnen intohimonsa elÀimiÀ ja luontoa kohtaan. Aikuisena hÀn valmistui historioitsijaksi ja työskenteli museoissa Kanadassa ja Ranskassa ennen kuin erikoistui digitaaliseen kirjoittamiseen, josta hÀn on voittanut useita palkintoja. HÀnen novelleissaan, jotka useimmiten rakentuvat aitojen historiallisten tapahtumien pohjalle, on hÀivÀhdys eksotiikkaa.


Narrator: Elise Mantere
Duration: