(0)

Kvinder kan ikke grille

audiobook & e-book


Ina er büde sart og hürdfør - trÌnet i at overleve. Hun har skiftet skole otte gange i løbet af ni ür. Muligvis har hun Marco - lÌrervikar, taxachauffør og charlatan - at takke for, at hun overvandt den leukÌmi, hun var meget tÌt pü at dø af som teenager; hun kan i hvert fald ikke takke sin mor.

Ina er ikke "den, der ringer", hun er "den, der bliver ringet op". Med andre ord: Ina giver ikke ved dørene, og hun er hele tiden pü vej vÌk.

Mangelfuld skolegang er ingen hindring, nĂĽr man som Ina er et naturtalent til krydsord, reklameslogans og kortspil - og trĂŚnet i at bevĂŚge sig i terrĂŚnet uden for og omkring sandhedens og dydens smalle sti.

Det er en meget morsom roman, hvor Taylor med Ina som talerør gør op med alle klicheerne og med sarkasme, ironi og humor udstiller hele den opstyltede müde, vi lever vores liv pü. Fra puberteten frem til trediveürskrisen følger vi den büde sarte og hürdføre Ina, og det er en rejse det er vÌrd at tage med pü. Alle der har lÌst Nynne vil elske denne bog.