(68)

Lady Churchill

audiobook & e-book


Uskomaton, tositapahtumiin perustuva tarina vaikutusvaltaisesta naisesta ensimmÀisen ja toisen maailmansodan poliittisessa sekasorrossa.

Vuonna 1909 Clementine Churchill astuu ulos junasta tuoreen aviomiehensÀ Winstonin kanssa. Vihainen nainen hyökkÀÀ ihmisjoukosta ja Winston on kaatua lÀhestyvÀn junan alle. Clementine tarttuu viime hetkellÀ Winstonin takinliepeestÀ. TÀmÀ ei ole viimeinen kerta, kun hÀn pelastaa miehensÀ hengen.

Clementine Churchill on pÀÀttÀnyt tukea miestÀÀn lÀpi poliittisen kÀÀnnekohtien ja maailmansotien. HÀnestÀ tulee ihmisten hyvinvoinnin puolestapuhuja ja Winstonin neuvokas tukipilari aikana, jolloin naisten oletettiin pysyttelevÀn taustalla.

PÀivÀkirjamainen tarina kuljettaa lukijan lujan avioliiton ja yhteyskunnallisten epÀvarmuuksien ÀÀrelle. Clementinen harteita painavat Àitiyden ristiriidat ja naisen roolin kapeus. Rakkaus kuitenkin kestÀÀ paitsi heidÀn omapÀiset luonteensa ja virheensÀ, myös rakkaan kotimaan aiheuttamat paineet.

Lady Churchill on tarina sinnikkÀÀstÀ ja mÀÀrÀtietoisesta naisesta, joka seisoi miehensÀ rinnalla Ison-Britannian synkimpinÀ hetkinÀ.


Narrator: Hannamaija Nikander
Duration: