(0)

L'amor dels homes singulars

E-book


En la calor enlluernadora d'un estiu a Rio de Janeiro, als anys setanta, entre els murs d'una vil·la burgesa d'un barri pobre de la ciutat, en Camilo creix envoltat de partits de futbol, converses de carrer i l'ombra del passat del seu pare, un metge de renom durant la dictadura.

Quan el seu pare porta a casa en Cosme, un nen mulat d'origen desconegut, l'odi inicial d'en Camilo aviat es convertirĂ  en el descobriment d'una nova forma de tendresa. Aquest primer amor adolescent es veurĂ  interromput per un esdeveniment d'una enorme brutalitat que trencarĂ  el seu mĂłn Ă­ntim i no deixarĂ  de ressonar en la seva vida adulta.

Aquesta novel·la és, al mateix temps, un relat poderós i tendre sobre el primer amor, el dolor i la venjança, i una exploració incisiva de la societat brasilera.

«L'amor dels homes singulars Ă©s realment una novel·la singular. És enginyĂłs com CortĂĄzar o Nabokov, el·lĂ­ptic com Grace Paley, divertit com Donald Barthelme.» Zadie Smith

«Quan llegeixes una cosa realment nova, Ă©s difĂ­cil descriure-la, t'acabes conformant amb les comparacions, i L'amor dels homes singulars Ă©s realment una novel·la singular. És enginyĂłs com CortĂĄzar o Nabokov, el·lĂ­ptic com Grace Paley, divertit com Donald Barthelme. En acabar-lo, vols conĂšixer de seguida el jove que l'ha escrit, donar-li la mĂ  amb força i felicitar-lo per l'inici d'una carrera brillant. PerĂČ en Victor Heringer ja no hi Ă©s. Ens ha deixat aquest bonic llibre.» Zadie Smith

Nominada al PrĂȘmio Rio de Literatura, PrĂȘmio SĂŁo Paulo de Literatura i PrĂȘmio Oceanos