(0)

LEV, FOR HELVEDE!

E-book


Lev, for helvede! er Bettina Tammaros eventyrlige selvbiografi. Bettina er nok mest kendt for sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen 2013 og 2017 og andre realityprogrammer (HjĂŠlp jeg er i Japan 2009 og Wipeout 2008). Bettina har haft et ualmindeligt begivenhedsrigt liv med mange store oplevelser – bĂ„de fantastiske og virkelig hĂ„rde af slagsen.

Bettina har rejst mange steder i verden, eksempelvis i Afrika, Thailand, Israel og USA, hvor hun som alenemor med sine tre bÞrn har arbejdet som frivillig pÄ bÞrnehjem og i dyrebranchen med lÞver, elefanter og delfiner.

Bettina fortÊller indgÄende om sine oplevelser i reality-tv og rejserne ud i verden og om livet som alenemor pÄ eventyr. Bettina har to gange vÊret ramt af krÊft. Hun valgte fÞrste gang strÄler, men takkede anden gang nej til strÄlebehandling og brugte i stedet to Är pÄ at finde naturlig helbredelse. Det lykkedes, og efter to Är blev Bettina 100 procent raskmeldt pÄ egen hÄnd. Hun fortÊller om vejen mod helbredelse og om krÊftens betydning for hendes og ikke mindst bÞrnenes liv. Bettinas selvbiografi er en Êrlig og ligefrem bog bÄret af stor optimisme og ukueligt livsmod.

Uddrag af bogen

Jeg mÄ indrÞmme, at da Bianca og Malia skreg: "Moar, hjÊlp, er det hyÊner!!!" blev jeg sgu lidt i tvivl, om jeg egentlig havde styr pÄ noget som helst. De hÞrte hyÊnerne nÊrme sig, og vi vidste jo, der var lÞver og andre menneskeÊdende dyr omkring, som mÄske var sultne. Masaierne sad roligt og smilede med et gedeben i munden. Jeg gik i panik indeni, men udadtil havde jeg tilsyneladende ro pÄ.

HÞvdingen kom hen til os, med blod dryppende ud af munden, efter masaierne havde drÊbt geden i ceremonien. Do you want some blood? Lucas skulle flÄ pelsen af den varme ged med den gamle masai, imens jeg og pigerne forsÞgte ikke at brÊkke os og svarede ahh, no thanks. "Mor, det er klamt!!!"

Vi mĂŠrkede alle NUET og var om noget i vores krop og ikke i tankerne, som Trolle gerne vil have. Jeg bliver stadig hĂžj af minder om oplevelsen. Hvad er det, jeg udsĂŠtter mine bĂžrn for? Er det her skidt eller kanel? Jeg stopper aldrig, kan sgu ikke lade vĂŠre.

Om forfatteren

Bettina Mattila Funch Tammaro (f. 1966) er mor til tre og eventyrer ind til benet. Hun er uddannet folkeskolelÊrer med en bachelor i specialpÊdagogik, og har arbejdet som coach, healer, clairvoyant og foredragsholder. Bettina er eventyrer og tÊnder i den grad pÄ livets godtepose. Sundhed ser hun i bredt og holistisk perspektiv. Bettina arbejder intenst med at formidle sine budskaber, som hun brÊnder for, gennem foredrag, workshops og behandlinger.