(20)

Liikaa salaisuuksia

audiobook & e-book


MitÀ tapahtui Julia Blakelle?

KÀvelikö hÀn vapaaehtoisesti ulos avioliitostaan, vai saiko mies hÀnet katoamaan? Tiukka psykologinen trilleri salaisuuksista, joiden tutkiminen voi osoittautua kohtalokkaaksi.

Julia oli nuori, kaunis ja naimisissa kuuluisan kirjailijan kanssa. He olivat juuri juhlineet kymmenettÀ hÀÀpÀivÀÀnsÀ upeassa kartanossaan. Miksi Julia siis jÀtti tÀydellisen elÀmÀnsÀ ja katosi jÀljettömiin?

Nuori naistoimittaja ei voi uskoa onneaan, kun Julian aviomies Max suostuu antamaan hÀnelle haastattelun yksinoikeudella. Mutta mitÀ syvemmÀlle katoamistapaukseen hÀn kaivautuu, sitÀ uhkaavammaksi tilanne muuttuu.

Millainen ihminen Julia oikeastaan oli? Oliko hĂ€nen avioliittonsa niin tĂ€ydellinen, kuin miltĂ€ se vaikutti? Ja katosiko hĂ€n omasta tahdostaan – vai murhattiinko hĂ€net?

”Leuat loksauttavan hyvÀÀ luettavaa... Reynolds on psykologisen draaman ja jĂ€nnityksen mestari” – Nicola Smith, Daily Record

Amanda Reynolds on englantilainen kirjailija, joka teki lÀpimurtonsa vuonna 2017 ensimmÀisellÀ teoksellaan Liian lÀhellÀ. Kirjasta on tehty Viaplaylle kuusiosainen tv-sarja Close To Me.


Narrator: Satu Paavola
Duration: