(14)

Livet med Lif - 7 - Reclaima tacksamheten

audiobook & e-book


Att vara tacksam lÄter gammaldags och omodernt - det Àr att nöja sig med smulorna, inte vÄga satsa eller drömma. IstÀllet ligger fokus ofta pÄ det vi inte har, och vi upplever en brist pÄ det vi saknar - trots hög materiell standard. För allt kan ju förbÀttras och förÀndras: karriÀrer, bostÀder och relationer. Om nÄgot inte Àr optimalt - skaffa nytt. StÀndig brist, stÀndig otillfredsstÀllelse. I jÀmförelse med det kanske inte tacksamhet Àr sÄ dumt?

Camilla Lif, prÀst och radiopratare, anvÀnder sin erfarenhet frÄn mÄnga Ärs möten med mÀnniskor nÀr hon tar sig an frÄgorna och kÀnslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lÀtthet provar Camilla Lif nya sÀtt att tÀnka kring oss mÀnniskor och hur vi fungerar. Finns det vÀgar utanför de vanliga tankespÄren? En stund med denna kloka röst hjÀlper dig att lyfta blicken och se varmare pÄ dig sjÀlv och din omvÀrld. VÀlkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif Àr en serie pÄ Ätta fristÄende avsnitt. Camilla Lif Àr prÀst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.


Narrator: Camilla Lif
Duration: