(0)

Londres Responsable

E-book


Londres Ă©s, sens dubte, una de les principals capitals mundials. La seva extensa i intensa histĂČria, amb mĂ©s de dos mil anys d'antiguitat, en fan una font inesgotable de relats, tant histĂČrics com ficticis. No en va Ă©s el bressol de personatges tan rellevants com Isaac Newton, Charle Dickens, John Lennon, Charles Darwin, Winston Churchill, Charles Chaplin o William Shakespeare.

MĂ©s enllĂ  de la seva histĂČria, Londres Ă©s una ciutat en creixement constant on el consum responsable tĂ© especial importĂ ncia per tal d'esdevenir un projecte sostenible. Un dels grans avantatges que cal destacar Ă©s que tĂ© una gran quantitat de parcs i zones verdes oberts al pĂșblic grĂ cies a la tradiciĂł aristocrĂ tica, avui extinta, d'establir-hi vedats de caça per no haver de traslladar-se fora de la ciutat. A mĂ©s, amb el temps ha anat creixent la sensibilitzaciĂł per preservar l'entorn natural o utilitzar els recursos de manera sostenible, tant a l'hora de vetllar per l'entorn existent com per modificar els hĂ bits dels seus habitants i visitants.

Londres és una urbs amb gent de tot el món entre la qual pul·lulen, amb aire molt anglÚs, els ciutadans londinencs, com absents, centrats en els seus quefers i aliens al que passa al seu voltant.