(0)

Lunnaat

audiobook & e-book


Amerikan suosituimman tarinankertojan uusin lakitupajÀnnÀri.

Tervetuloa takaisin, Mitch McDeere! Grishamin Firma-lÀpimurtoromaanista tuttu sankari joutuu taas uuden rikosvyyhdin keskelle.

Mitch ja Abby McDeere asuvat Manhattanilla, jossa Mitch on maailman suurimman asianajotoimiston osakas. Kun vanha mentori Roomasta pyytÀÀ palvelusta, juttu vie Mitchin kauas maailmalle. Pian hÀn huomaa olevansa keskellÀ pahaenteistÀ tapahtumaketjua, joka saattaa vaaraan hÀnen kollegansa, ystÀvÀnsÀ ja myös perheensÀ. Vuodet ovat koulineet Mitchin pysyttelemÀÀn aina askelen edellÀ vastustajiaan, mutta tÀllÀ kertaa hÀnellÀ ei ole paikkaa, johon piiloutua.

John Grisham (s. 1955) on maailman arvostetuimpia ja menestyneimpiĂ€ jĂ€nnityskirjailijoita, jonka romaanit pÀÀtyvĂ€t aina New York Timesin bestsellerlistan ykkössijalle. Grisham toimi asianajajana ja Mississippin osavaltion lainsÀÀdĂ€ntöelimen jĂ€senenĂ€, kun hĂ€nen esikoisteoksensa On aika tappaa julkaistiin vuonna 1989. LĂ€pimurtoromaaninsa Firman hĂ€n julkaisi vuonna 1991. Grishamin kirjoissa esiintyy usein lipeviĂ€ lakimiehiĂ€, joita ”amerikkalaiset inhoavat, mutta rakastavat lukea heistĂ€â€. LĂ€hes kaikki Grishamin teokset on filmatisoitu.

”John Grisham on tarinankertojana suunnilleen paras joka meillĂ€ on.”

- The New York Times Book Review