(0)

Mellem Himmel og Helvede 1 - Daniel

audiobook & e-book


Farven var sÄ tydelig mod de snehvide kroppe og det lyse gulvtÊppe. Den skreg og skreg mod ham i det ellers sÄ nydelige sovevÊrelse. Den skreg til ham, indtil hans Þjne blev vÄde, og hans kÊbe strammedes under et intenst pres for at tilbageholde et hulk. Nej, nej, nej 


155 Är efter Krigen hÊrgede Jorden, er Det Forenede Skandinavien et af de fÄ fristeder, hvor mennesker og VÊsner fortsat lever sammen i fred. Daniel er et menneske, hvis liv er fyldt med studier og kÊresteproblemer, indtil den dag han kommer hjem og finder sine forÊldre myrdet.

En flere tusind Ă„r gammel konflikt har nĂ„et hans hjem. I sĂžgen efter hĂŠvn mĂžder han elveren Lesta og hans brĂždre, som ogsĂ„ jager forĂŠldrenes morder. Da de nĂŠgter at samarbejde, forlader Daniel selv Skandinaviens trygge rammer og rejser ud i Ødemarken – en verden opdelt i territorier og hĂŠrget af bander.

Her mÞdes de igen, og Lesta mÄ sande, at der er noget fascinerende ved det stÊdige menneske. Daniel, der i fÞrste omgang ser brÞdrene som et middel til at nÄ sin hÊvn, bliver med tiden selv draget mod elveren.


Narrator: Jeppe Schack

Duration: