(0)

Motorsoul

E-book


La brutalitat i vitalitat d'un món del qual se'ns manté ignorants se'ns presenta, amb tota la seva cruesa, en quatre relats ambientats en quatre països africans: Namíbia, Congo, Senegal i Ruanda.

Dos soldats perseguint uns fugitius pel desert, un home que conviu amb alguna cosa dintre seu, uns viatgers assaltats i abandonats a la carretera, un lladre que fuig i cau enmig del conflicte.

Un llibre sobre l'Àfrica invisible i amb un fil conductor, Motorsoul. AbĂșs i violĂšncia, malalties, heroĂŻcitats, religiĂł, esperança, mĂ gia i supersticiĂł, uneixen i destrueixen comunitats, famĂ­lies i persones en aquesta novel·la d'aventures.

"Motorsoul Ă©s l'energia intangible i primigĂšnia que mou en Ășltima instĂ ncia l'Ă©sser humĂ . Motorsoul ens iguala en condiciĂł, no pot Ă©sser dominada per la nostra voluntat i es manifesta en les pitjors circumstĂ ncies. Motorsoul no ens abandona mai, Ă©s natura."

AixĂ­ defineix l'autor Motorsoul, allĂČ que et fa reaccionar en Ășltima instĂ ncia abans de prendre una rĂ pida decisiĂł. EstĂ s segur que actues amb el cervell?