(208)

Orkestergraven

audiobook & e-book


Siv Ellen Blad, tonÄrsmamma, postkassörska och passionerad violinist, hittas mördad en natt i början av januari. Det tar inte lÄng tid innan kriminalkommissarie Cato Isaksen hittar möjliga misstÀnkta. En utflyttad Àkta man. En potentiell Àlskare. Och det har funnits fler mÀn i offrets nÀrhet, mÀn som haft möjlighet att döda och sedan lÄta sig uppslukas av natten utan att bli sedda. Men vilket Àr motivet? Alla uppslag tycks glida som kvicksand mellan Cato Isaksens fingrar, gÄng pÄ gÄng hamnar han i en ÄtervÀndsgrÀnd och fÄr börja om frÄn början.

Och hemma vÀntar familjen. Hustrun Bente, deras tvÄ tonÄrssöner och sÄ minstingen Georg. SjuÄringen som Cato Isaksen har med en annan kvinna. Barnet som alltid kommer i klÀm, pojken med den livliga fantasin.

NÀr Georg börjar tala om farbrorn som hÀmtar honom pÄ fritids avfÀrdar hans far det som Ànnu en lÄtsasvÀn. Men sÄ gÄr det upp för Cato Isaksen att den farbror Georg pratar om Àr den mördare han letar efter.

Orkestergraven Àr en skakande psykologisk thriller om vad en mÀnniska Àr i stÄnd till nÀr verkligheten blir för svÄr att leva i.


Narrator: Gunnel Fred
Duration: