(0)

Ottodidakt

audiobook


Bent Otto Hansen sidder hver dag i studiet og indlĂŠser romaner, krimier og biografier.

Ind i mellem arbejdet med ord og sĂŠtninger, fra NesbĂž, Dostojevskij og Hemingway, har han selv skrevet skĂžnlitteratur, og nu udkommer hans fem digtsamlinger i en enkelt lydbog indlĂŠst af ham selv.

Titlen er Ottodidakt.

De fem digtsamlinger er BlindforsÞg, OplÞselige, Beologi, Nogens og Fabulator. Alle er udkommet som trykte bÞger og kan lÄnes pÄ biblioteket.

Digtene er meget forskellige, lige fra korte haiku-digte til lange, rablende sĂŠtninger uden punktum.

din hÄnd er sÄ fin

din hÄnd er sÄ tÊt pÄ min

din hÄnd er i min

(fra ‘Beologi’)

62-Ă„rige Bent Otto Hansen siger:

“Jeg gĂ„r hver dag timelange ture, og da jeg hĂžrte mine digte i hovedtelefonerne, sĂ„ blev jeg helt...sangvinsk. Har man et studie, en god mikrofon, en brugbar stemme og en dygtig lydtekniker, sĂ„ kan det understĂžtte litteraturens musiske element og gĂžre den til noget ganske sĂŠregent. Derfor er jeg meget taknemmelig for hjĂŠlpen fra Swann Studio, Lytteratur og Epic Sound, sĂ„ mine fem digtsamlinger kan komme ud at lege i andres Ăžrer, sind og hjerter.”

Udover de fem digtsamlinger har Bent Otto Hansen udgivet fodboldkrimien ‘Mord pĂ„ landsholdet’, erindringsromanen ‘Bakken - noget om snakken, knĂŠk nakken’ og den dramatiske dialog ‘Jeg kan ikke sove’.


Narrator: Bent Otto Hansen
Duration: