(2)

Papirhjerter og Sommerkys

audiobook


En hjertevarm og bevĂŠgende roman om kĂŠrlighed, familie og nye chancer i livet. Carole Matthews er en af Englands mest elskede feelgood-forfattere, hvis bĂžger sender lĂŠsere af Lucy Diamond og Jenny Colgan direkte i den syvende himmel.

Christie Chapman er en hÄrdtarbejdende alenemor, hvis dage gÄr med at pendle til et sekretÊrjob i London og med at passe teenagesÞnnen, Finn. Alene det at komme igennem dagen kan vÊre hÄrdt, men Christie finder overskud i sin passion for hÄndarbejde. Al hendes fritid bliver brugt i forÊldrenes sommerhus, hvor Christie laver smukke kreationer. Christies sans for kreativitet kender ingen grÊnser, og der gÄr ikke lang tid, fÞr mulighederne stÄr i kÞ foran hende.

Pludselig kan Christie se en anden fremtid for sig selv og sÞnnen, og hvis man kan regne med den attraktive Max Alexander, sÄ er det en fremtid fuld af kÊrlighed. Det hele er lige inden for hendes rÊkkevidde. Og sÄ med ét er hele Christies verden vendt pÄ hovedet.

Christie er klar over, at hun mÄ trÊffe et valg, men hvilket? Skal hun opgive sine drÞmme om den store kÊrlighed? Og hvad er prisen for at gÞre det rigtige i tilvÊrelsen?


Narrator: Maria Garde
Duration: