(11)

Poul Reichhardt. Folkelig og helt sig selv

audiobook & e-book


’"Jeg har aldrig hĂžrt ham sige noget ondskabsfuldt om andre." Det er den replik der er gĂ„et hyppigst igen, nĂ„r jeg har vĂŠret ude og snakke med folk, der har kendt ham. Et smukt eftermĂŠle, vil jeg mene.’

Gennem samtaler med folk, der har kendt Poul Reichhardt (1913-1985), og et grundigt kig pÄ hans livsforlÞb, fortÊller Carsten Borch historien om en af danmarkshistoriens mest folkekÊre skuespillere og instruktÞrer. Bogen fortÊller om hans ukuelige gÄpÄmod, der fik ham frem i teater- og filmbranchen, selvom han igen og igen fik at vide, at han pÄ trods af sit kÞnne udseende ikke ejede skyggen af talent. Carsten Borch tegner et alsidigt og smukt portrÊt af en af sine egne store helte, som kom til at betyde sÄ meget for sÄ mange mennesker.

Carsten Borch (f. 1970) er en dansk forfatter, foredragsholder og ivÊrksÊtter. Han har udgivet flere bÞger og arrangeret lÊseklubber rundt omkring pÄ virksomheder. Carsten Borch stÄr blandt andet bag en biografi om den danske skuespiller Poul Reichhardt.


Narrator: Paul HĂŒttel
Duration: