(35)

Ratsastustunti - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"Kay työnsi ElleniÀ lempeÀsti kylpyammeen reunaa vasten vapaalla kÀdellÀÀn, ja Ellen nojasi pÀÀtÀÀn taaksepÀin, kun Kay painoi sormensa Ellenin mÀrkÀÀ hÀpyÀ vasten. HÀn kieritteli sormiaan Ellenin klitoriksella, ja Ellen tunsi, miten lÀmpeni ja muuttui ikÀÀn kuin virtaavaksi ja pehmeÀksi. Kay liikutti sormiaan yhÀ nopeammin, ja Ellen liukui alemmaksi ammeessa. HÀnen piti puristaa kÀsillÀÀn ammeen laitoja, jotta hÀnen pÀÀnsÀ pysyi pinnalla. Ellen voihki. Kay työnsi sormet Ellenin sisÀÀn, eikÀ Ellen voinut enÀÀ hillitÀ itseÀÀn."

KesÀloma oli vasta alussa, mutta Ellen oli jo alkanut pitkÀstyÀ. TÀnÀÀn siihen tulisi muutos, sillÀ hÀnen ystÀvÀnsÀ Kay oli pÀÀttÀnyt opettaa ElleniÀ ratsastamaan, ja Ellen suostui aina kaikkiin Kayn ehdotuksiin. Kunkin pÀivÀn ratsastustunnin pÀÀtteeksi Kayn perheen kartanossa odottaa ihana hemmottelukylpy ja yllÀttÀvÀn hellien paikkojen hierontaa...

Nimimerkin Beatrice Nielsen taakse kÀtkeytyy kokenut kirjoittaja ja toimittaja. Naapuriavun lisÀksi hÀn on julkaissut muun muassa eroottisen novellin Brunssia ja sarjaorgasmeja.


Narrator: Olga Vitikka
Duration: