(1)

Siggi

audiobook & e-book


Siggi er en fÌngslende fortÌlling om en ung kvinde, der rammes af en tragedie, og om hendes forsøg pü at overvinde de slag, som skÌbnen har givet hende.

Den kendte sangerduo Lea og Leslie fejrer store triumfer rundt om i verden. Datteren Siggi ser til fra kulissen, hvis hun da ikke selv er med pĂĽ scenen. En tilsyneladende forbilledlig familie, men forĂŚldrenes ĂŚgteskab er alt andet end lykkeligt.

Pü sin 15 ürs fødselsdag gør Siggi oprør og siger nej til at optrÌde i Tivolis koncertsal. Rystede kører Lea og Leslie til København. Men pü vej til byen bliver forÌldrene drÌbt i en trafikulykke.

Siggi rammes som af et kølleslag og vügner op, lammet af skyldfølelser. Hun kommer delvis til hÌgterne pü et sanatorium, men er nu fast besluttet pü ikke at knytte sig til noget menneske mere. Ensomheden skal vÌre hendes straf.

Pü et ophold i Irland møder hun den unge sanger Noel, som hun bliver dybt betaget af. Men hun tør ikke give slip pü sig selv og møde kÌrligheden. Siggi skal gü mange vildveje og gøre sine erfaringer ad mange omveje, før hun finder en plads i livet.

Om forfatteren

Birgit Pouplioer er oprindelig uddannet skuepiller pü Det Kongelige Teaters elevskole, og har haft flere hovedroller pü flere forskellige teatre. Hun har skrevet büde børne-, ungdoms- og voksenbøger.


Narrator: LinnĂŠa Voss
Duration: