(0)

Svaret kommer med posten

audiobook


Den navnlĂžse kvinde – romanens hovedperson og fortĂŠller – er ansat i en eller anden funktion pĂ„ kontoret. Et vidt forgrenet og altomsluttende kontor med uigennemskuelige regler og hierarkier. Ved romanens begyndelse har kontoret tildelt hende en ny bolig med tilhĂžrende foreningspligt i et indkĂžbsudvalg i udkanten af byen. Men den tidligere beboers ting er efterladt i huset og hun fĂ„r ikke svar pĂ„ sine henvendelser. PĂ„ kontorets gange gĂ„r kolleger rundt uden at finde deres skrivebord og nogen har en lĂŠsekreds udenfor kontorets regi. Den vil hun gerne vĂŠre medlem af.

Og sÄ er der ekskÊresten Villy og kvinden med det flagrende Êrme han mÞdte pÄ en rejse. Hun er ikke i tvivl, Villy har fyldt for meget i hendes liv. Alligevel har hun svÊrt ved at frigÞre sig fra ham.

"Svaret kommer med posten" – Sidsel Falsig Pedersens fjerde roman – udspiller sig i en fortegnet version af en virkelighed vi kender til. Det er en sĂžrgmunter skildring af hovedpersonens forsĂžg pĂ„ at finde mening og tilpasse sig en absurd og kafkask verden.

Sidsel Falsig Pedersen (f. 1970) debuterede i 1997 med "En hel dags kĂŠrlighed". Siden har hun udgivet yderligere tre novellesamlinger og tre romaner: "MĂ„ske gĂ„r det over" (2012), "Hestens fĂždselsdag" (2014) og "Flora" (2016). I 2016 udkom ogsĂ„ et udvalg af hendes noveller med titlen "En hel dags kĂŠrlighed – og andre fortĂŠllinger". Modtager af Det Danske Akademis Beatricepris 2016.


Narrator: Sara Ullner

Duration: