(1)

Tan senzill com estar amb tu

E-book


Gaudeix! Viu! Estima! No et perdis el final de la Trilogia Tan senzill

Els nois del passadĂ­s 1B acaben de tornar de les vacances de Setmana Santa per afrontar el final del seu primer any universitari. No hi sĂłn tots els que van començar: en Manu fa mĂ©s de dos mesos que no apareix per la residĂšncia Benjamin Franklin. El malagueny li ha dit a l'Iria que tornaria, perĂČ no ha complert la seva paraula.

Aquests Ășltims mesos de curs prometen ser molt agitats. L'Óscar i l'Ainhoa semblen de nou amics, encara que un d'ells necessiti mĂ©s; en Julen ha trobat l'amor, com en Toni, a qui l'Isa menja Pizza planteja un repte impossible perquĂš sigui la seva nĂČvia.

A mĂ©s, l'habitaciĂł 1155 tĂ© nova inquilina. L'extremenya Silvia es passa les hores entregada a la seva carrera, arquitectura, perĂČ amaga un secret que acaba explicant a en David. SorgirĂ  alguna cosa entre ells? A l'Elena no li fa gaire grĂ cia perquĂš, desprĂ©s que la seva germana tallĂ©s amb el sevillĂ , es replanteja els sentiments cap a ell dia rere dia.

Amb TAN SENZILL COM ESTAR AMB TU acaba la histĂČria. No obstant aixĂČ, els constants girs i sorpreses que contenen les seves pĂ gines et mantindran alerta fins a l'Ășltim capĂ­tol.

Amb la col.laboraciĂł de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.