(54)

Trevorin salaisuus 1: Seikkailu

audiobook & e-book


Matka seksuaaliseen nautintoon

Millie ja Trevor ovat toistensa salaisia teini-iÀn ihastuksia. Aikanaan he antautuivat tunteelle yhden kohtalokkaan kerran, joka kuitenkin repi heidÀt erilleen. Trevor ja Millien veli Justin ovat edelleen ystÀviÀ, mutta Millien kanssa Trevor ei ole pitÀnyt yhteyttÀ. Nyt vuosien jÀlkeen Trevor on palannut kotikaupunkiinsa Los Angelesiin.

Trevor on onnistunut rakentamaan menestyksekkÀÀn uran, mutta vain harva tietÀÀ, ettÀ pÀivÀtyönsÀ lisÀksi hÀn pyörittÀÀ seksiklubeja. Millie puolestaan on pÀÀttÀnyt, ettÀ Àitiydelle, työlle ja epÀonnistuneelle avioiitolle uhrattujen vuosien jÀlkeen hÀnen on tullut aika asettaa itsensÀ etusijalle. HÀn ilmoittautuu kuuden viikon SexUcation-kurssille, joka jÀrjestetÀÀn hienostuneella Piacere-klubilla. Luvassa on kuuma tutkimusmatka seksuaalisuuden saloihin salaperÀisten Piaceren mestareiden johdolla.

Trevorin salaisuus on romanttisen kirjallisuuden taiturin, L. Shermannin seksikÀs kuusiosainen sarja, jonka keskiössÀ on Millien ja Trevorin rakkaustarina sekÀ Millien villi matka nautintoon.