(117)

Uljasmaa: Hajonnut lauma: Uljasmaa 1

audiobook & e-book


Uusi jÀnnittÀvÀ elÀinsarja Soturikissojen tekijÀltÀ!

Kolmen etevĂ€n nuoren villielĂ€imen – leijonan, norsun ja paviaanin – nĂ€kökulmasta kerrottu Uljasmaa tempaa mukaansa kaikki Soturikissojen ja jĂ€nnityksen ystĂ€vĂ€t. Kuule savannin kutsu!

”SyviĂ€ henkilöhahmoja, monipolvinen juoni, rikasta mytologiaa ja huikeita maisemia. Villi ja valloittava.” Kirkus Reviews.

Uljasmaa-sarjan avausromaani Hajonnut lauma kertoo leijonanpentu Pelottomasta, jonka joukko paviaaneja on ottanut huomaansa sen jĂ€lkeen, kun Pelottoman isĂ€ syöstiin laumansa johdosta ja surmattiin. Kun leijonapennulle sitten selviÀÀ, ettĂ€ sen Ă€iti ja sisar ovat edelleen elossa ja se joutuu pakon edessĂ€ jĂ€ttĂ€mÀÀn paviaaniyhdyskunnan, Peloton pÀÀttÀÀ Afrikan tasankojen vaaroja uhmaten pyrkiĂ€ liittymÀÀn taas leijonien laumaan, jota johtaa nyt kovaotteinen JĂ€tti


Erin Hunter on kirjoittanut lÀhes 60-osaiseksi kasvaneen Soturikissat-sarjan, joka on noussut 15 vuodessa suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Uljasmaa on Hunterin uusin sarja. Salanimi Erin Hunterin taakse kÀtkeytyy seitsemÀn britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.


Narrator: Panu Kangas
Duration: