Mauerfall

Series ‱ 3 books

HALLÅ DÄR NERE!

UndergĂ„ngen kom. Stockholm Ă€r i ruiner och de fĂ„ mĂ€nniskor som finns kvar kĂ€mpar för att överleva. Över ruinerna reser sig Ă€nnu KaknĂ€stornet som fortfarande sĂ€nder dagliga nyheter. För nĂ„gon dĂ€r uppe ser dem dĂ€r nere. Och pratar om en bĂ€ttre framtid.

KaknÀs sista band Àr en samling noveller som utspelar sig i Stockholm efter katastrofen. Vi möter de överlevande: skrotletare frÄn Dieselverkstaden, rövarhövdingar frÄn Blackeberg och köpmÀn frÄn Kungsholmen. Alla försöker de skapa en ny vÀrld. Alla lyssnar de pÄ KaknÀs sÀndningar. Det Àr gripande, spÀnnande och rörande.

Anders Fager Àr en av Sveriges ledande skrÀckförfattare. Nu lÀmnar han det samtida Stockholm han befolkat med hemliga sÀllskap och monster och ger sig in i en framtid full av spÀnnande öden och karaktÀrer.

KaknĂ€s sista band Ă€r postapokalyps som utspelar sig i samma mörka framtid som rollspelet Mutant: År Noll. Katastrofen har kommit till din gata. Hur ser det ut dĂ€r efter katastrofen? Vilka överlevde? Vad sĂ€ger KaknĂ€s till dig?