(0)

Den unge Khalils lidelser : En liminal fantasyroman

e-book


Dette er romanen, hvor en opdateret version af Goethes klassiker fra 1774, kombineret med Marvel Comics og nutidige flygtningefortællinger, danner rammen om en ung mands universelle identitetskrise, der præsenteres i både magisk og socialrealistisk form.

Romanen handler om den afdøde 17-årige Khalil som, fra det hinsides, beretter om sit liv, sin store kærlighed til nabopigen dansk-islandske Aya, om sin relation til kommunedamen Hav-Hanne, som selv har et kærlighedsforhold, konkret og i bibelsk forstand, til pizzabageren Hanoon.

I håb om at imponere Aya og genvinde den tabte kærlighed, udtænker Khalil den spektakulære plan at bygge et fly og få mulighed for at deltage i en TV-konkurrence.

Khalil bliver udvalgt til at deltage i programmet, og den store dag oprinder, hvor han skal vise sin flyopvisning i showet, men så går det hele pludselig grueligt galt…

Anna Rebecca Kledal er uddannet i historie og udviklingsstudier fra Roskilde Universitet og har en ph.d. i køn og orientalisme fra samme sted. Hun har tidligere udgivet digtsamlingen BZ-bevægelsen besætter TV-byen samt faglitteratur.