(5)

MĂ„ngudinnan - erotiska noveller

audiolibro y e-book


"Vi hade bÄda kommit hem sent den kvÀllen. Vi hade Àtit en lÀtt kvÀllsmat och diskat utan att vÀxla mÄnga ord. Jag var lite frÄnvarande, de flesta av mina tankar kretsade kring mitt manuskript, som jag var pÄ vÀg att göra klart. Jag var fortfarande inte sÄ ouppmÀrksam att jag inte upptÀckte att hon var mer rastlös Àn vanligt - lekte nervöst med besticken, gick flera gÄnger bort till fönstret och tittade upp mot den midsommarljusa kvÀllshimlen.

Det var fullmÄne. MÄnen sken gulvit och rund genom rutan och lyste upp den sida av rummet dÀr ljuset frÄn lampan inte nÄdde, med ett vitaktigt, nÀstan lÀtt demoniskt ljus.

"Titta!" ropade hon. Till och med hennes röst hade förÀndrats. Den var djupare, lugnare. Oroande lugn. Hon vÀnde sig mot mig och tog tag runt mitt ansikte med sina svala hÀnder. "Det Àr dags!" sa hon kort. Hennes blick borrade sig in i min: "Res dig upp och klÀ av dig." Vad Àr det som sker och vart tar hon mig?"

LÀs Àven "Samma med en annan".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.


Narrador/a: Maria FĂ€lt

DuraciĂłn: