(0)

Tigerrummet

e-book


Vincent Holm Àr en medelÄlders svensk som lever ett vÀlordnat liv fullt tillfreds med sin en gÄng för alla utprovade tillvaro. Hans existens kretsar runt företaget dÀr han Àr anstÀlld som ekonomi- och personalchef, besöken hos sin mamma pÄ slaget klockan tre varje söndag och de minutiöst planerade semestrar han kostar pÄ sig varje höst.

Men sÄ plötsligt, pÄ resan mot sitt vÀlordnade semestermÄl, slits hans tillvaro i stycken. Eve korsar hans vÀg! En hemlighetsfull och oberÀknelig kvinna med mystiska affÀrer drar ivÀg med honom pÄ en hisnande tur genom vÀrlden, och utan att han fÄr tid att fundera över hur det gÄtt till befinner han sig Àn pÄ flykt undan den italienska maffian, Àn i ett skrangligt flygplan över Albanien, Àn som gisslan i ...

Tigerrummet Àr en underhÄllande och infallsrik roman. Den har thrillerns spÀnning och en drastisk humor, och mitt i all halsbrytande handling rymmer den ocksÄ reflektioner om fantasi och verklighet och om nödvÀndigheten att vara öppen för det oförutsÀgbara.

Thomas Holden Àr född 1942 och skriver ocksÄ dramatik.