(1)

22:04

audiobook & e-book


22:04 er en morsom og intelligent roman om en 33-Ă„rig forfatters turbulente liv i tiden mellem orkanerne Irene og Sandy.

I lÞbet af det sidste Är har romanens hovedperson opnÄet litterÊr anerkendelse, er blevet diagnosticeret med en alvorlig hjertesygdom, og hans bedste veninde har bedt ham om at hjÊlp til at undfange et barn.

Hans by, New York, plages af orkaner, strÞmafbrydelser, oversvÞmmelse og politisk uro, og han mÄ ud over at hÄndtere alle hverdagens minikriser pludselig forholde sig til fremtiden: sin egen dÞdelighed, mulighederne for et litterÊrt efterliv og udsigten til at blive far pÄ ukonventionel vis, og samtidig forsÞge at skrive "den svÊre toer".

22:04 er en vidunderlig roman om tid, skabelsen af kunst, venskab og politik, og den fanger, hvad det vil sige at leve lige nu.

Ben Lerner (f. 1979) er en amerikansk digter, forfatter, kritiker og essayforfatter. Han har modtaget flere priser for sine vÊrker og er ved siden af forfattervirket professor pÄ Brooklyn College i engelsk.

"En ekstrem morsom og politisk bog. At lĂŠse 22:04 er langt fra en glĂŠdeslĂžs oplevelse. Den er fyldt med store Ăžjeblikke og glimt af alternative mĂ„der at vĂŠre og forstĂ„ verden pĂ„." – Guardian

Med Lerner er vi pÄ vej et andet sted hen, hvor genreoplÞsning i kÞlvandet pÄ ny teknologi og sociale medier er ved at skabe nye mÄder at fortÊlle pÄ."

Jyllands-Posten