(0)

At leve magisk

E-book


Det er en redskabsbog, som omhandler flere omrÄder som har indflydelse pÄ vores hverdag og livsfÞrelse.

For at leve Magisk,er det er vigtigt at forstÄ fÞlelser.

VI er alle ALLE fĂžlelser, og det gĂžr os til HELE mennesker.

Det er ogsÄ fÞlelserne der styrer hvilket energiniveau vi bevÊger os pÄ i livet. Bogen beskriver bÄde universiel og fÞlelsesmÊssig energi.

Hvis vi altid kun dyrker de positive fÞlelser, vil vi aldrig mÊrke dybden i lykke og glÊde, som er nogle af de stÊrkeste positive fÞlelser vi kan have, men kun fordi vi ogsÄ kender de negative fÞlelser .

De mest negative fÞlelser er vrede, frustration, tvivl, depression og sorg. Disse fÞlelser kan vÊre en negativ spiral, som bÄde pÄvirker os selv, og folk omkring os. Det pÄvirker den mÄde vi er i verden pÄ, hvilket pÄvirker de mennesker vi omgÄes.

Det er som ringe i vandet.

Bogen handler om mĂžnstre og overbevisninger, hvilke er vores egne og hvilke er arvede, og hvordan arbejder vi med dem?

Den handler ogsÄ om Jantelov og dens indflydelse pÄ vores liv, da vi har den med op gennem livet. BegrÊnser den os selv og andre? - Og hvordan fÄr vi den til at fylde mindre i hverdagen?

Bogen arbejder med loven om tiltrÊkning. Det vi sender ud, er ogsÄ det vi modtager. Den giver en forkaring pÄ, hvordan forfatteren tolker pÄ det, og hvordan hun bruger det ind i sin egen hverdag.

Derudover er hendes egen historie beskrevet og bearbejdet igennem hendes skriftlige eksamensopgave fra studiet til coach og terapeut (2016-2018) Som eksempel, for at gĂžre det nemmere at bruge redskaberne i bogen.