(25)

Beautiful Stranger

audiobook


En charmerende engelsk playboy. En kvinde som endelig har bestemt sig for at nyde livet. Og mange hĂŠmningslĂžse mĂžder. Andet bind i Beautiful Bastard-serien.

Sara er lige flyttet til New York for at komme sig over sin utro eks. hun er opsat pÄ at nyde livet og have sÄ mange uforpligtende affÊrer som muligt. SÄ da hun mÞder den uimodstÄelige og sexede englÊnder Max pÄ en natklub, skulle det egentlig bare vÊre for en enkelt nat. Men Max fÄr hende til at smide hÊmningerne pÄ en mÄde, hun aldrig havde drÞmt om, og snart er han ikke lÊngere et flygtigt mÞde, men hendes Beautiful Stranger.

Alle ved, at Max nedlĂŠgger kvinder pĂ„ stribe, men det betyder ikke, at nogen af dem nogensinde er blevet hĂŠngende. FĂžrst med Sara – og de vilde billeder hun lader ham tage af hende — begynder han sĂ„ smĂ„t at overveje, om hun mĂ„ske kunne vĂŠre kvinden for ham - ogsĂ„ uden for sovevĂŠrelset.

Den hÊmningslÞse tiltrÊkning gÞr dem ude af stand til at modstÄ hinanden, ogsÄ pÄ steder hvor de sÄ nemt som ingenting kunne blive opdaget. Men for Sara er det at blive opdaget ikke nÊr sÄ skrÊmmende som at lade Max komme helt tÊt pÄ.

Pressen skriver:

»Jeg var vild med ’Beautiful Stranger’ fra start til slut!«

***** – De unges ord

»For dem som tÄler det glohedt (og virkelig det koger!).«

– Entertainment Weekly

»Massevis af hed sex og intens flirten.«

– RT Book Reviews

»Det er altid humor i Christina Laurens bÞger. Og dampende hed sex.«

– BooksSheReads.com