(24)

Beppe testar! 15 detektivexperiment

E-book


Har du drömt om att jobba som spion eller att lösa mysterier? Visste du att polisen ofta behöver göra viktiga experiment för att fÄ fram ledtrÄdar och bevis mot brottslingar? Experiment som du faktiskt skulle kunna göra hemma sjÀlv. HÀng med nÀr Beppe Singer testar!

I den hÀr boken fÄr du veta hur man kan tjuvlyssna genom dörrar, avslöja om nÄgon varit inne i ditt rum nÀr du varit borta och testa att skriva hemliga meddelanden som ingen annan Àn mottagaren kan lÀsa. Du kommer ocksÄ att fÄ trÀna dina detektivsinnen för att kunna beskriva en brottsplats, kÀnna igen hÄrstrÄn, fingeravtryck, ja, till och med lÀppavtryck! Att vara uppmÀrksam, hitta avslöjande spÄr och kunna lista ut vem som gjort vad - det Àr sÄnt vi alla har nytta av. Och vem vill inte bygga en detektivkikare som man kan spana runt hörn med?

En inspirerande bok med mĂ„nga timmars spĂ€nnande sysselsĂ€ttning av barnens vetenskapsfavorit Beppe Singer. HĂ€r har han samlat 15 detektivexperiment som inte krĂ€ver nĂ„gon sĂ€rskild utrustning. Det Ă€r bara att följa de tydliga instruktionerna som Ă„tföljs av Åsa Liffners foton och Kjell Thorssons illustrationer. Samtidigt utkommer aktivitetsboken Beppes detektivpyssel. Och för den som vill ha mer finns Ă€ven Beppe testar - 15 experiment i köket och Beppes vetenskapspyssel.