(0)

Body Tactics

E-book


Ursula er netop vendt hjem fra en tur til London, hvor hun vandt en bodypaint-konkurrence. Med sig hjem har hun bÄde Den Gyldne Pensel og sin fÞrste rigtige kÊreste, Cecilie. Derhjemme skal omgivelserne vÊnne sig til, at Ursula er sammen med en pige. Men familien er ikke de eneste, der venter pÄ Ursula. Patricia og hendes pigebande venter ogsÄ, fordi de mener, Ursula har gÊld hos dem.

Ursula har nok at holde styr pÄ med karrieren, de kriminelle tÞser og et mere solidt kÊrlighedsforhold til makeup-mesteren Tone StrÞm.

"Body Tactics" er en selvstĂŠndige efterfĂžlger til "Body Effex".

Bente Clod (f. 1946) er en dansk forfatter, digter, underviser og debattÞr. Hun debuterede med "Det autoriserede danske samleje og andre nÊrkampe" i 1976, om kvindekamp og kÞnsroller. Romandebuten fik hun Äret efter med den selvbiografiske "Brud". Bente Clod vil belyse det underbelyste og synliggÞre kvindens situation i dag og fÞr i tiden. Hun har ogsÄ gjort en stor indsats for kunstneres vilkÄr. Foruden sit forfattervirke har Bente Clod mange Ärs erfaring inden for skriveundervisning og musikpÊdagogik.

Bente Clod fik Statens Kunstfonds 3-Ärige arbejdslegat i 1983, senere modtog hun Edith Rode-legatet, Kate Fleron-legatet, og i 2009 Ragna Sidén-legatet. Blev i 1981 indstillet til den fornemme Nordisk RÄds Litteraturpris og modtog Kulturministeriets BÞrnebogspris i 2002 for trilogien Englekraft.

"GlÊden Äbner Body Tactics, der er en fortsÊttelse af Body Effex (fra 2006). Og forelskelse er Bente Clods speciale. Hun kan skrive sÄ fuglelet og flammende om hjerter i brand." - Steffen Larsen, Politiken