(0)

Den lille Frelser : En komedie for unge og voksne

E-book


SÊre ting sker pÄ Østerbro den aften

En ung mand undslipper en fangetransport og dukker op i Sweeti’s Candy Store ved Trianglen. Han er vokset op i en celle og har intet navn. Han har ikke engang en profil pĂ„ de sociale medier. Men alle gribes af en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham og uanset, hvad han gĂžr, udretter han mirakler.

Som Den lille Frelser fÄr han millioner af fÞlgere pÄ de sociale medier og omringes af celebs, prÊsidenter og realitystjerner. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted.

Men som i alle eventyr gÄr det galt en dag 


En absurd komedie

Den lille Frelser er en absurd komedie om en tid, hvor likes pÄ SoMe er afgÞrende, og hvor mennesker, der intet kan, bliver verdensberÞmte. Romanen byder pÄ et persongalleri med berÞmtheder fra Sylvester Stallone og Kim Kardashian til Nietzsche og Salman Rushdie.

Martin Bartholdy

er pseudonym for den danske forfatter Morten Brask, der har skrevet en rĂŠkke romaner udkommet i 10 lande. Han har modtaget Kunstfondens treĂ„rige og vundet de italienske priser Bottari Lattes Grinzani’s literary award og Edoardo Kihlgren first Prize for European Literature. Shortlisted til franske Prix du roman Fnac og Prix du roman Chapitre europĂ©en.