(0)

Den sidste syndflod

E-book


Den Sidste Syndflod er den ikke sĂŠrligt fjerne fremtids ultimative MMORPG, og tusindvis af gamere drĂžmmer om, at lige prĂŠcis deres team kommer med i mesterskabet og scorer en sponsorkontrakt. AsbjĂžrn – der mest af alt er blevet valgt som leder af Cerberus, fordi han ikke har specielt lyst til rollen – hĂ„ber i hvert fald pĂ„, danmarksmesterskabet er vejen til penge og anerkendelse.

Men Cerberus er sÄ uheldige at vÊre heldige, og fÞr de ved af det, kÊmper de pÄ det hÞjst tÊnkelige plan. Ikke bare i et computersimuleret univers, men i den alt for virkelige verden, hvor dÞd er dÞd, og enhver lille beslutning har konsekvenser. Og de mÄ her hver isÊr gÞre op med sig selv, hvor langt de vil gÄ for at overleve, og hvem de vil ofre for at vinde.

Uddrag af bogen:

En distortus dumpede pludselig ned foran os. Den stirrede direkte pĂ„ vores vindue. Den blev fulgt af en mere, fem mere, otte mere, jeg mistede overblikket. Hele omrĂ„det vrimlede med dem. Ӂh gud!”

”Han hjĂŠlper dig ikke lige nu,” sagde Hong og greb fat om NFVS’ens hĂ„ndtag. ”Men det gĂžr de her! Fyr!”

Dyrene var fanget i en krydsild imellem os i Calabria og vagterne pÄ murene omkring. De fik ikke en chance og var udslettet i lÞbet af sekunder. Jeg ville gerne have deltaget, men rekylen fra det store vÄben ville have flÄet min skulder fra hinanden.

Da der ikke lÊngere var noget, der bevÊgede sig, sejlede de hvide fliser i blod. Hong og Julie holdt inde, kiggede pÄ hinanden et Þjeblik og begyndte sÄ at grine ukontrolleret.

Om forfatteren:

Michael Olesen (f. 1978) kommer oprindelig fra Viborg-omrÄdet, men bor nu i Odense. NÄr han ikke gÄr pÄ arbejde, tilbringer han tiden med kÊresten Helle og sÞnnen Andreas.