(51)

Det forladte hus

audiobook & e-book


PĂ„ den anden side af muren ligger skoven, og i skoven findes en glemt sti, der fĂžrer til den berygtede lĂŠrerbolig.

Et skrÊmmende mord pÄ et prestigefyldt gymnasium er omdrejningspunktet i denne medrivende nye roman fra den anmelderroste og bedstsÊlgende forfattter Charlie Donlea. Bogens hovedpersoner er den retsmedicinske rekonstruktÞr Rory Moore og hendes kÊreste Lane Philips, som er psykolog.

Et stykke fra det velpolerede campus pÄ Indianas elitÊre Westmont Preparatory School ligger en forladt lÊrerbolig, som er et populÊrt sted for de unge at samles om aftenen. Og for nylig er det ogsÄ blevet skueplads for en farlig leg, der er lÞbet af sporet.

For et Är siden blev to elever drÊbt dér ved et uhyggeligt blodbad. Selvom en lÊrer blev dÞmt for mordene, forbliver mysteriet og spÞrgsmÄlene intakte. Det mest pÄtrÊngende er, hvorfor tre overlevende fra den frygtelige nat er vendt tilbage til huset for at begÄ selvmord.

Den kendte profi lekspert dr. Lane Philips, som er blevet hyret som konsulent pÄ en populÊr podcast om tragedien, ved, at gÄden er helt perfekt for hans kÊreste, Rory Moore. Hun er retsmedicinsk rekonstruktÞr med en urovÊkkende evne til at fÄ Þje pÄ de detaljer, andre overser.

Men jo mere Lane og Rory finder ud af om skolen og dens elever, jo mere overbeviste bliver de om, at legen ikke er forbi. Og de, der leger med, kan mĂ„ske slet ikke vinde – eller overleve ...

“Flere indbyrdes forbundne historier holder tempoet oppe og spéndingen hþj hele vejen igennem.”

— Publisher’s Weekly

“Charlie Donlea skriver fremragende psykologisk spéndingslitteratur.”

— Seattle Book Review

“I Donleas dygtige hĂŠnder er den her historie om besĂŠttelse, mord og sĂžgen efter sandheden bĂ„de et medfĂžlende karakterstudie og en fĂŠngslende thriller.”

— Kirkus Reviews

“Donlea fĂ„r lĂŠserne til at rĂŠse gennem kapitlerne. Fans af nutidige spĂŠndingsromaner vil nyde denne raske lĂŠseoplevelse.”

— Booklist

Bestsellerforfatteren Charlie Donlea er fÞdt og opvokset i Chicago. Hans bÞger er blevet oversat til mere end 12 sprog i 15 lande. Han bor i dag i en forstad til Chicago med sin kone og to smÄ bÞrn.


Narrator: Randi Winther
Duration: