(0)

Du har magten : - skabelsen af et fokuseret og resilient mindset

audiobook & e-book


Evnen til at skabe mental trivsel kan du erhverve dig, prĂŠcis som du tilegner dig en hvilken som helst anden kompetence. Det er ikke nĂždvendigt at grave i fortiden for at vĂŠre positivt nĂŠrvĂŠrende i nutiden og fĂ„ succes i fremtiden. DU HAR MAGTEN giver dig opskriften pĂ„, hvordan du Ă©n gang for alle kan lĂŠre at navigere i dit indre liv pĂ„ en mĂ„de, sĂ„ du – til alle tider og i alle situationer – selvstĂŠndigt kan skabe trivsel, fokus og prĂŠstationsevne.

Det unikke ved bogen er mindset-trÊningens opbygning og den mÄde, du bliver ledt igennem en forÞgelse af din bevidsthed om dig selv og om dine tankers indflydelse for dine fÞlelser og handlinger. Gennem processen bliver du tilbudt viden og redskaber, som gÞr det muligt for dig at skabe et fokuseret og resilient mindset, som bÄde nu og pÄ lang sigt vil gavne dig i dit private og professionelle liv.

I DU HAR MAGTEN finder du ogsÄ en virksomhedsdel, der gÄr stik imod den strÞm, som florerer i mange virksomheder og kommuner i dag. Bogens budskab er nemlig, at virksomheder ikke kan vÊre ansvarlige for deres medarbejders mentale trivsel, men at de kan stÞtte dem i at vÊre det. Det kan de gÞre gennem kompetenceudvikling samt ved strategisk at sÞrge for, at virksomhedens mennesker fÄr de bedste vilkÄr for at kunne skabe succes og trivsel for dem selv og for virksomheden.

Det er synergien mellem virksomhedens visioner og virksomhedens mennesker, der skal styrkes for at skabe fokus og resilience hos begge parter – og prĂŠcis hvordan det kan gĂžres, giver DU HAR MAGTEN et konkret bud pĂ„.