(0)

Enceladus Titan

E-book


Det var lÀtt att stoppa teknogen katastrof i Saturnus System, och skaffa annorlunda Kontinuum, tidsrum dÀr ingen av vÀnner dog, och milliarder mÀnniskor som bor dÀr överlevde. Om man till hÀlften tillhör utomjordisk civilisation och frÄn barndom Àr annorlunda.

Lan var planetÀr Kommendörkapten i sju Är sedan han och hans vÀn Sam kom till Kommendörkaptens station. Han vet att han bröt mot galaktiska lagar om icke inblandning nÀr han hjÀlpte mÀnniskor i Solsystemet och Imperia, och nÀr han rÀddade Tess och Rrarh, tvÄ utomjordiska civilisationer. Men Kontinuum som skaffades för sju Är sedan mÄste stabiliseras, Imperia hotar Solsystemet med krig, och galaktiska lagar bröts igen, eftersom de omfattar Àven de som till hÀlften tillhör Gamla Rasen. Vad vÀntar en "gökunge" som vÄgade bryta galaktiska lagar framför mer Àn tvÄ hundra milliarder vittne som bor i Saturnus system och framför ögon pÄ officiell iakttagare?

Lan inser att han blir tvungen betala för det och inte rÀdd att dö. Men priset för hans inblandning Àr högre Àn han var villigt att betala frÄn början, eftersom Kontinuum vÀljer vÀrsta rÀdsla frÄn undermedvetna, nÀr den vÀljer sitt straff. Kommer vÀnner frÄn flera civilisationer och flickvÀns kÀrlek försvara lagbrytare av Galaktiska lagar?