(0)

Giftplantagen

E-book


PÄ grÊnsen mellem Mexico og Texas ligger Hotel Kontrabando og putter sig mellem bjergene. Det er et sandt eldorado for alskens smuglere og banditter, der opererer i omrÄdet omkring grÊnsen, og de skruppellÞse indehavere tjener fedt pÄ alle mulige former for kriminalitet.

Den dygtige detektiv Edward Hickley arbejder for toldvĂŠsenet, og da han hĂžrer om Hotel Kontrabando, beslutter han sig for at gĂ„ til kamp mod det bundkorrupte foretagende. Men han fĂ„r brug for eksperthjĂŠlp for at klare sig mod banditterne – Tom Mix og hans makker Bob Morgan kommer til hjĂŠlp!

NB! Historien er udgivet i 1950’erne og skal ses i denne historiske kontekst. Racistiske udtalelser og sprogbrug représenterer ikke forlagets holdninger.

Robert Sterling er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af bÞrnebÞger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjÄlne undervandsbÄd" og nÄede at udgive hele 226 vÊrker inden sin dÞd i 1957.