(0)

HVAD MED MIG?

E-book


Hvad med mig? er en fortÊlling om en ung kvindes rejse gennem det psykiatriske system med bÄde gode og dÄrlige minder. Bogens fortÊller, Marion Cortzen, guider dig gennem hendes rejse med psykisk sygdom, selvskade, selvmordsforsÞg, men ogsÄ succes og glÊde. Denne fortÊlling bygger pÄ en sand historie om et liv, der slet ikke er slut endnu.

Uddrag af bogen

FÞrste gang, jeg skar i mig selv, var, da jeg var 13 eller 14 Är gammel. Jeg husker ikke, hvilke fÞlelser der var involveret, men jeg havde det ret skidt. Efter denne episode skÊnkede jeg egentlig ikke selvskade en tanke, ikke fÞr jeg som 16-Ärig begyndte at fÄ det rigtig skidt igen. Jeg blev deprimeret og fik tanker om at tage mit eget liv. Tankerne drejede sig mest om opmÊrksomhed fra min families side, for lige meget hvor hÞje mine karakterer var, og hvor dygtig en instruktÞr jeg blev, sÄ var det bare ikke godt nok, sÄ jeg tÊnkte, at pÄ denne mÄde ville de da i det mindste se mig. Og det gjorde de! Jeg blev indlagt, og der begyndte jeg at selvskade, og selvskaden tog til, men pludselig var det ikke mig, der styrede selvskaden, men omvendt.

Om forfatteren

Marion Cortzen har levet et hÄrdt liv med mange udfordringer, men nu lever hun det liv, hun gerne vil med uddannelse, familie og ikke mindst glÊder i livet. Hun elsker at skrive og har valgt at stÄ frem med denne beretning for at hjÊlpe andre og inspirere fagpersonalet.