(0)

Hvor skygger ruge

audiobook & e-book


Under afslĂžringen af et hold korrupte betjente i Boston kommer den islandskfĂždte kriminalbetjent Magnus Ragnarsson i skudlinjen, og derfor vĂŠlger hans overordnede at sende ham i sikkerhed hos islandsk politi, indtil sagen kommer for retten.

Selvom Magnus voksede op pÄ Island, var hans afsked med landet ikke smertefrit, og det er derfor med blandede fÞlelser, at han vender tilbage. Men han fÄr hurtigt andet at tÊnke pÄ, da han bliver kastet direkte ud i efterforskningen af et mord.

Offeret, professor Agnar Haraldsson, var i fÊrd med at sÊlge en islandsk saga om en magisk ring med en ubeskrivelig magt, og sporerne fÞrer Magnus mange hundrede Är tilbage i tiden. EfterhÄnden som han hvirvles dybere og dybere ind i sagen, tyder noget pÄ, at ringen i sagaen faktisk findes - og at der er én, der er villig til at gÄ meget langt for at fÄ fat pÄ den...

Hvor skygger ruge er fÞrste bind om kriminalbetjenten Magnus Ragnarsson og binder pÄ fornemmeste vis Islands historie, hemmeligheder og overtro sammen i en fascinerende krimi.

Copyright © 2010 by Michael Ridpath

All rights reserved. Published by agreement with Leonhardt & HĂžier Literary Agency, Copenhagen and Blake Friedmann Literary, TV and Film Agency Ltd, London

Oversat af Erik Barfoed fra Where The Shadows Lie

krimi, Island, sagaer, myter


Narrator: Torben Sekov
Duration: