(0)

Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin

E-book


Indianerdrengen Peta har Êt mül: At vende tilbage til sin lejr, hvorfra han er blevet bortført. Han vil hurtigt tilbage til sine forÌldre og sin bedste ven Benjo.

Peta befinder sig helt alene langt inde i skoven. Han er bundet pü hÌnder og fødder. Han er sikker pü, han aldrig slipper fri, for han er ikke nem at fü øje pü, og ingen kan høre ham rübe pü hjÌlp.

Men hjĂŚlpen er ganske nĂŚr: Hans appelsin viser sig at have nogle ganske sĂŚrlige evner, og den hjĂŚlper ham fri. Og ikke nok med det, den viser sig ogsĂĽ vĂŚre ret sjov. IsĂŚr nĂĽr den forvandler sig til andre vĂŚsner.

Han møder også Hjorteøje, en jævnaldrende pige. Hun er smaddersød … men hvorfor mon hun er helt alene ude i skoven? Er hun faret vild? Eller er der en anden grund?

Om forfatteren

HELLE BJERRE (f. 1967) er opvokset i VallensbÌk. Hun er kontoruddannet og har tidligere arbejdet som jobkonsulent. I 2012 havde hun sin skønlitterÌre debut med science fiction-romanen Vandenberg. Helle har fire børn og har lÌnge arbejdet med tanken om at skrive en børnebog.