(0)

Inte du

E-book


DÀr! PÄ baksidan av fotografiet pÄ morfar med sÄssleven i kÀften hittar Stickan sin första ledtrÄd. Det ska finnas en dold kod i kroppen. Svaret pÄ hur vi ska leva, dö och allt dÀremellan, brukar den kallas. En unik kombination av miljarder siffror och bokstÀver som beskriver innehÄllet i vÄra liv. I framtiden tror forskarna att koden dessutom gÄr att Àndra, att man kan klippa och klistra, sudda och skriva till och pÄ sÄ sÀtt förÀndra en mÀnniskas öde.

Inte du Àr en bok om Stickan, Billie och koden. En berÀttelse om att bÀsta vÀnnen Billies mamma ska dö och Stickans kamp för att hinna Àndra hennes öde innan det Àr för sent. PÄ vÀgen trÀffar Stickan det skrytiga sprÄkgeniet mustaschkvinnan, den vresiga murveln Lena och inte minst det hemliga SÀllskapet, ett gÀng mÀktiga mÀn i fÀrgglada byxor.

Boken riktar sig till barn mellan 9 12 Är och innehÄller existentiella funderingar och frÄgor för framtiden. FÄr man dela ut mirakel Ät vissa och inte Ät andra? Och fÄr man fuska med koden som SÀllskapet gör?