(0)

Jerko: Pigen med ulven

E-book


Jerko er stadig i fare for den onde kong Buhlgor. Han flygter sÄ lÊnge, han kan, men til sidst lykkes det kongens mÊnd at fange ham. Hvordan skal han slippe ud? Og hvorfor er de sÄ opsatte pÄ at fange ham? MÄske kan han fÄ hjÊlp af pigen Mirra, der har hjulpet ham fÞr...

"Pigen med ulven" er anden del af Orla Klausens spĂŠndende bĂžger om drengen Jerkos kamp for overlevelse i middelalderens Danmark.

Kong Buhlgor er en ond tyran, som terroriserer landet. Jerko, der er af kongeslÊgt, skal samle en hÊr, der kan styrte tyrannen. Han bliver forrÄdt og mÄ ud pÄ en halsbrÊkkende flugt. Her mÞder han en gammel eneboer, falder ud over en klippe, bliver fanget af kongens mÊnd og igen befriet, fÞr han endelig kan samle mÊnd til et oprÞr. En spÊndende historie med masser af action.

Orla Klausen (f. 1946) er en dansk forfatter og tegneserietegner. Han er oprindeligt uddannet lÊrer, men i 1981 debuterede han med et tegneseriealbum i en serie om Jens Langkniv. De fleste af Orla Klausens fortÊllinger tager udgangspunkt i Danmarkshistorien, og en stor del af dem foregÄr i 1600-tallet. Klausen har desuden illustreret adskillige bÞrnebÞger.